Markus – one of the brains behind the brand.

Ni har tidigare läst om Alex, en av två grundare till Beard Monkey. Nu är det min tur att berätta om mig själv – den andra grundaren av varumärket! Markus Ahlgren heter jag och denna helg fyller jag 38 år! Jag är bosatt i Skillingaryd, 4 mil söder om Jönköping. Utöver mitt arbete med mina varumärken så lever jag för min familj, idrott och entreprenörskap!

För att vara helt ärlig gled jag in i denna bransch på det klassiska bananskalet, både jag och Alex är uppvuxna i företagsfamiljer och därmed har nya utmaningar alltid varit intressant. 2012 blev det frisörbranschen och Beard Monkey eftersom vi såg en bransch som alltid utvecklas och är otroligt levande. Jag har alltid haft ett brinnande intresse för att bygga varumärken, jag gillar att visionera och se idéer växa och bli till verklighet.

Markus drömmer om nya skäggvårdsprodukter lutandes mot en tegelvägg

Jag vet att Alex redan har berättat om hur Beard Monkey tog fart och hur allting startade, det kan ni läsa mer om HÄR. Men vi slog våra kloka huvuden ihop och den 21 maj 2015 släppte vi våra tre första produkter Sweet Tobacco Skäggschampo, Sweet Tobacco Skäggolja och Mustaschvax, som än i dag är några av våra bästsäljande produkter – coolt!

Vår vision och min vision med Beard Monkey är att skapa produkter med hög kvalitet och känsla. Att skapa en produktportfölj, med det lilla extra, som täcker mannens behov. Att skapa produkter med unika dofter som väcker en reaktion hos vara kunder. Jag brinner extra mycket för det där med doftsättning, det är något vi lägger otroligt mycket tid på – dofter gör något med oss människor! Under dessa år som vi drivit Beard Monkey har vi skapat ett brett sortiment av produkter och dofter som passar de flesta målgrupper och stilar.

Att skapa nya produkter driver mig framåt i mitt arbete, jag vet att våra kunder uppskattar när vi tar fram nya produkter och dofter. Att vara företagare innebär också att ingen dag är den andra lik och det älskar jag! För mig och Alex är teamet A och O för att det ska bli ett så bra slutresultat som möjligt, jag drivs av att få utvecklas tillsammans med mina härliga kollegor.

Men jag gör mer än att driva bolag, även om det tar upp en stor del av min tid. Jag umgås gärna med familj och vänner, jag älskar idrott överlag men brinner extra mycket för hockey där jag också är tränare för en av mina söners lag. Såklart uppskattar jag att se mig om i världen, äter gärna en god bit mat och njuter av gott sällskap. En vardagskväll spenderar jag gärna i lugn och ro i soffan framför någon schysst serie eller film 🙂

FEM SNABBA MED MARKUS

Orange & Cinnamon vs. Oud & Saffron
Strawberry Daiquiri vs. Piña Colada
Body Lotion vs. Day Cream
Silver Rain vs. Golden Earth
Vax vs. Hårspray

 

KÖP MARKUS FAVORITER

Följ oss på instagram

BEARD MONKEY ADVENTSKALENDER🎁
Varje söndag fram till jul kommer Alex och Markus öppna luckor som innehåller erbjudanden som ni absolut inte vill missa!🎅🏻

Sista dagen av vår Black Weekend - upp till 40% rabatt🖤 In och kika på beardmonkey.se!
BEARD MONKEY ADVENTSKALENDER🎁 Varje söndag fram till jul kommer Alex och Markus öppna luckor som innehåller erbjudanden som ni absolut inte vill missa!🎅🏻 Sista dagen av vår Black Weekend - upp till 40% rabatt🖤 In och kika på beardmonkey.se!
1 dag sedan
View on Instagram |
1/6
🔥BLACK WEEKEND🔥- OUR BEST DEALS EVER. Up to -40% on EVERYTHING!

www.beardmonkey.se
🔥BLACK WEEKEND🔥- OUR BEST DEALS EVER. Up to -40% on EVERYTHING! www.beardmonkey.se
4 dagar sedan
View on Instagram |
2/6
Have you bought your favorites yet? Otherwise, it's time to do it before they sell out! BLACK25 gives you 25% off EVERYTHING* 🖤

*does not apply to already reduced items
Have you bought your favorites yet? Otherwise, it's time to do it before they sell out! BLACK25 gives you 25% off EVERYTHING* 🖤 *does not apply to already reduced items
5 dagar sedan
View on Instagram |
3/6
BLACK WEEK STARTS NOW🔥 25% OFF EVERYTHING*! Code: BLACK25

*cannot be combined with other discounts
BLACK WEEK STARTS NOW🔥 25% OFF EVERYTHING*! Code: BLACK25 *cannot be combined with other discounts
1 vecka sedan
View on Instagram |
4/6
Anledning till att DU ska gå och testa dig💙 #mustaschkampen #mustaschkampen2022
Anledning till att DU ska gå och testa dig💙 #mustaschkampen #mustaschkampen2022
1 vecka sedan
View on Instagram |
5/6
Ditt bidrag gör skillnad💙

Köp en julklapp till någon du tycker om, och bidra till något bra! Vi skänker 10 kronor/sålt kit till Mustaschkampen under hela november!
Ditt bidrag gör skillnad💙 Köp en julklapp till någon du tycker om, och bidra till något bra! Vi skänker 10 kronor/sålt kit till Mustaschkampen under hela november!
1 vecka sedan
View on Instagram |
6/6
0
    0
    Din varukorg
    Din varukorg är tom Tillbaka till butiken