Back To Business med Beard Monkey’s grundare

Sovmorgnar byts ut mot telefonens larmsignal, de annars så lugna stunderna blir ett virrvarr av sysslor, stress och till råga på allt går vi mot kyligare tider. Hur gör man för att hitta tillbaka till rutinerna och dessutom glädjas åt dem?

 

Markus

1: Lägg fram kläderna kvällen innan så att dagens outfit är klar, ett bekymmer mindre att tänka på!

2: Ta en morgondusch..
.. med någon av våra Hair & Body Wash! Ett enkelt sätt för att komma igång. Gärna i doften Minty & Raspberry, det är svårt att vara trött efteråt.
Det är morgonduschen som får mig att komma ihåg att rengöra ansiktet med våra produkter, Beard Monkey’s ansiktstvätt och sedan vår dagkräm. Jag måste ha enkelhet på morgonen och ett fräscht ansikte är ju en bra grund för en godmorgon puss – pussar gör ju vilken morgon som helst bättre!

3: Fixa ansiktsbehåringen, ge ett städat intryck 🙂
Jag som är skäggbärare vill hålla det mjukt och gärna väldoftande, så min garderob av skäggoljor från Beard Monkey är något att längta efter! Där går jag på känsla och väljer en doft som jag känner passar för dagen.

Alex

1: Ställ klockan, gå upp vid första signalen och kicka igång ditt mindset! Din egen förmåga att se det positiva i en allt för tidig morgon är det viktigaste du har.

2: Använd parfym för att komma igång!
Parfym är ett enkelt sätt att få igång hjärnan på, dofter gör något med en, kreativiteten går på högvarv med rätt doft. Jag använder doften Silver Rain när hjärnan behöver en rivstart, den är som en kalldusch! Behöver jag gå in i ett möte med totalt fokus och självförtroende använder jag Golden Earth, den är kryddigare och intar rummet på ett självklart sätt.
Dessutom finns dofterna i antiperspirant vilket känns lite lyxigt, att matcha sin parfym med en antiperspirant i samma doft.

3: Lägg liiite tid på att göra dig snygg!
Jag stylar håret varje morgon för att min frisyr kräver det nu när det är på utväxt. För mitt tjocka hår är Hair Shaper en del av morgonrutinen, vaxet är lättjobbat och enkelt att använda. Avslutar stylingen gör jag med Hairspray Strong Hold, det håller till och med mitt bångstyriga hår på plats.

 

 

Följ oss på instagram

0
    0
    Din varukorg
    Din varukorg är tom Tillbaka till butiken